Siste inlegg

Kjenne mer på luksuslivet – refinansiering kan hjelpe

Kjenne mer på luksuslivet – refinansiering kan hjelpe

Lever du et kjipt og deprimerende liv, da kan det hende du ikke har kjent på luksuslivet. Hva luksus er, kommer helt an på hvem du spør. Noen elsker å klatre høye fjell, mens andre helst bare vil drive en restaurant. Men når regningene lager mørke skyer over hodet ditt […]

Läs mer ›

Start din egen restaurant med rabattkoder fra Jotex

Start din egen restaurant med rabattkoder fra Jotex

Mange går med en gründerdrøm i magen. Noen klarer å realisere drømmen din, og lite slår følelsen av å ha lyktes med noe man har jobbet lenge for. Det finnes mange ulike drømmer, enten å starte egen nettbutikk, eller sin helt egen restaurant. I denne artikkelen ser vi nærmere på […]

Läs mer ›

Drive restaurant med suksess? 3 gode tips

Drive restaurant med suksess? 3 gode tips

Hva gjør en restaurant fullbooket, travel og vekker oppmerksomhet samtidig som potensialet er enda større? Her er 3 gode tips til å drive restaurant med suksess. Mens akutt oppmerksomhet på detaljene i resultatregnskapet er avgjørende for enhver vellykket etablering, er det ikke det hele bildet. I tillegg er mange av […]

Läs mer ›

Hvordan skinne på restaurant

Hvordan skinne på restaurant

Å spise på restaurant kan fremstå som noe helt enkelt og elementært. Man går inn, spiser seg mett, betaler for måltidet, og det er det. Vi vet likevel alle at restauranter er noe mye mer enn et sted for å få i seg føde. En restaurant er der vi hygger […]

Läs mer ›

Åpne en restaurant på bygda?

Åpne en restaurant på bygda?

De fleste forbinder restauranter med storbyer, eller i hvert fall med sentrumsnære lokaler. Og det er kanskje lettere å lokke til seg kunder når restauranter ligger i sentrum, men det betyr ikke at det er umulig å åpne en egen restaurant på bygda. Det gjelder bare å ha litt pågangsmot […]

Läs mer ›

Ny rød pesto som kan forvandle restauranten din

Ny rød pesto som kan forvandle restauranten din

Folketom, nedslitt, deprimerende. Dette er hva som beskriver restauranten din nå etter pandemien. For når landet ble stengt ned, så stupte omsetningen også. En stund var det noen som bestilte take-away, men fordi dette er en skikkelig veikro, så gikk ikke det heller så godt. Men nå har faktisk mye […]

Läs mer ›

Hva spiser nordmenn på juleaften?

Hva spiser nordmenn på juleaften?

Nordmenn sine spisevaner på juleaften varierer veldig, det går i alt i fra Grandiosa til pinnekjøtt eller ribbe. Mange har egne tradisjoner som gjerne henger igjen i familien eller i fra stedet man er oppvokst på. Det som er mest tradisjonelt å spise på juleaften er svineribbe, pinnekjøtt, lutefisk og […]

Läs mer ›

Hva gjør en restaurant bra?

Hva gjør en restaurant bra?

Hva skiller en god restaurant fra en dårlig restaurant? Dette spørsmålet stiller folk seg selv når de skal starte et spisested. Kanskje du også undrer over dette etter du har spist ute? I denne artikkelen skal vi prøve å svare på hva som gjør en restaurant bra. God service er […]

Läs mer ›

Hvordan tapeter kan endre et rom

Hvordan tapeter kan endre et rom

Det er jo et kjent faktum at vi nordmenn er utrolig glade i å pusse opp. Hvorfor ikke pusse opp og benytte seg av noen nye og friske tapeter? Dette er noe vi skal se nærmere på i denne artikkelen om tapeter og restauranter! Tapet i hjemmet Det er jo […]

Läs mer ›

Utenlandske kokker i Norge

Utenlandske kokker i Norge

Norge er et ganske spesielt land, også når det gjelder mat. Lenge har vi ikke hatt noen spesielle kjente mattradisjoner her, men det skyldes egentlig at vi ikke verdsetter matkunsten vår på lik linje med de kulinariske kjøkkenene vi kjenner fra utlandet. Tradisjonell kost med blanding av sild og grøt […]

Läs mer ›